ΕΙΔΙΚΗ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ COVID-19

75379

Η ειδική απολύμανση ιογενών  λοιμώξεων ΤΥΠΟΥ COVID 19 είναι η εξόντωση ΙΩΝ που μολύνουν τον αερα που αναπνεουμε σε χωρους γραφειων ,κατοικιων,βιομηχανιων,σχολειων,πολιτιστικων κεντρων,εστιατοριων,ξενοδοχειων,παραγωγης τροφιμων,αποθηκων,φαρμακαποθηκων απειλωντας αμεσα την υγεια μας με απροβλεπτες και ενιοτε θανατηφορες  συνεπειες  .

Η ειδικη απολυμανση για COVID 19 εναι  σχεδιασμένη υγειονομική εφαρμογή που καταπολεμά ιούς,βακτήρια,άλγη,μύκητες και μικρόβια που θα μπορούσαν να δημιουργήσουν εστίες μόλυνσης και να αποτελέσουν κίνδυνο για την δημόσια υγεία.

Οι ειδικές εφαρμογές γίνονται με την χρήση απολυμαντικού μέσου,εγκεκριμενου από ολους τους δημοσιους φορεις  σε όλους τους χωρους οπου υπαρχει κρουσμα ή προληπτικά.

Απαιτείται η ομοιόμορφη κάλυψη όλου του όγκου του προς απολύμανση χώρου και των αντικειμένων που περιέχονται σε αυτόν με την χρήση ειδικών μηχανημάτων εκνέφωσης (fogging).

Τα παρασκευάσματα που χρησιμοποιούνται στις ειδικες απολυμανσεις  είναι με υπολειμματική δράση και με εξαιρετική ικανότητα διείσδυσης ακόμα και στα πιο απρόσιτα σημεία ενός χώρου καταπολεμώντας όλο το φάσμα των πιθανών εστιών.
Χάρη στην ειδική απολύμανση επιτυγχάνεται η διατήρηση ενός υψηλού επιπέδου υγιεινής αλλά και η μείωση του κινδύνου μετάδοσης μολυσματικών παραγόντων, καθώς και η δραστική μείωση του ιογενούς φορτίου.

Υποκαταστήματα σε Χαλάνδρι, Κέντρο Αθήνας, Αμπελόκηπους, Περιστέρι, Πειραιά, Άλιμο, Παλιό Φάληρο, Γλυφάδα, Ελληνικό, Πετρούπολη και Χαϊδάρι

Επικοινωνία

ΣΟΛΩΜΟΥ 40 ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
ΖΩΟΔΟΧΟΥ ΠΗΓΗΣ 85 87 ΑΘΗΝΑ
ΚΑΖΑΝΟΒΑ 90 ΠΕΙΡΑΙΑΣ
ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΩΤΟΥ 12 ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Τηλ:210-5773310

Τηλ:210-4280600

Email: info@tapolymantiki.gr

Website:tapolymantiki.gr