ΣΚΟΡΟΣ ΡΟΥΧΩΝ

Ο σκόρος ρούχων μπορεί να είναι πεταλούδα ή ένα σκαθάρι. Οι πεταλούδες συνήθως επηρεάζουν τα ρούχα τα βαμβακερά, τα μάλλινα ή μετάξια. Τις γούνες και τα χαλιά συνήθως τις προσβάλουν σκαθάρια, αλλά μπορεί να τα προσβάλουν και πεταλούδες. Προσβάλουν τις ντουλάπες, εάν έχουν φτάσει στο κρεβάτι τότε η μόλυνση είναι πολύ μεγάλη. Το σκόρο των ρούχων το μπερδεύουμε με το ψαράκι. Το ψαράκι είναι έντομο που δεν τρώει ρούχα. Η καταπολέμηση του σκόρου ρούχων γίνεται με απεντόμωση. Τις απεντομώσεις τις εφαρμόζουμε με ψυχρό εκνεφωτή, με ψεκασμό ή υποκαπνισμό.
Ενημέρωση για τον σκόρο των ρούχων.
Ενημερώνουμε: ότι ο λεγόμενος σκόρος φαγητού που βρίσκεται στα τρόφιμα, τον βρίσκουμε στα ντουλάπια της κουζίνας. Στις ντουλάπες των ρούχων βρίσκουμε το σκόρο τον ρούχων. Οι  κοινή σκόροι των ρούχων  είναι διαφορετικά έντομα από τα σκαθάρια,  κολεόπτερα είδη  σκόρων, υφασμάτινων, μάλλινων, γουναρικών , δερματίνων και χαλιών.
Ο κοινός σκόρος ρούχων στην οικογένεια των Τινεϊδών, αριθμεί πάνω από 2.000 είδη σε ολόκληρο τον κόσμο.
Το πιο σπουδαίο και πιο κοινό έντομο που έχουμε περιγράψει. Έχει επιστημονική ονομασία Tineola bisselliella, τον συναντούμε στα ρούχα της ντουλάπας μας. Καμιά φορά, η λέξη σκόρος χρησιμοποιείται για την πολυπληθή τάξη των Λεπιδόπτερων, κάποια από αυτά όμως είναι πεταλούδες (που σε αντίθεση με τους σκόρους είναι ημερόβιες).
Με την ονομασία σκόρος εννοούμε το έντομο που προσβάλει τα ρούχα τα βαμβακερά ή μάλλινα αλλά και γουναρικά.

Επικοινωνία

ΣΟΛΩΜΟΥ 40 ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
ΖΩΟΔΟΧΟΥ ΠΗΓΗΣ 85 87 ΑΘΗΝΑ
ΚΑΖΑΝΟΒΑ 90 ΠΕΙΡΑΙΑΣ
ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΩΤΟΥ 12 ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Τηλ:210-5773310

Τηλ:210-4280600

Τηλ:210-3834043

Τηλ:697-9553300

Τηλ:697-3497373

Email: [email protected]

Website:tapolymantiki.gr